Paasplatter

 Met Pasen weer bijna voor de deur hebben wij voor u weer een van onze specials bedacht. Wij hebben bij restaurant Van Speijk weer de rijkelijk gevulde ‘paasplatter’. Nog geen plannen of juist wel, maar nog geen plek om gezellig met elkaar een leuke paasbrunch te hebben? Wij hebben een heel ruim belegde paasplatter. De platter die per persoon €20,50 is bestaat uit een ruim aanbod aan warme en koude gerechtjes. Voor dat de gerechtjes geserveerd worden starten wij met een soepje en een glaasje jus d’orange. Mocht u nog meer willen weten over de paasplatter dan kunt u altijd mailen en of bellen. U wordt wel geadviseerd om tijdig te reserveren ivm de verwachte drukte. Op goed geluk bent u uiteraard ook nog van harte welkom.

High Tea of High Wine

Één van de specials bij van Speijk is een compleet verzorgde High Tea. Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse artige sandwiches en warme hapjes. Twee uur heerlijk genieten voor € 19,50 p.p.

Wij kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of drie glazen speciaalbier, hiervan zijn de kosten € 27,50 p.p. voor de High Wine en €23,50 p.p. voor een High Beer.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op.

In de regio Egmond