Vaderdag special

Zorg dat je er op tijd bij bent, want ook op zondag 18 juni zullen wij weer verschillende ‘vaderdagspecials’ hebben. Wilt u zorgeloos genieten van een prachtige lunch of diner kom dan op 18 juni naar Restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee. Vergeet natuurlijk niet te reserveren.

 High Tea of High Wine

Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse hartige sandwiches en warme hapjes. Twee uur heerlijk genieten voor € 19,50 p.p.

We kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of vier glazen bier, hiervan zijn de kosten € 23,50 p.p.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op.

In de regio Egmond