Specials

Daar is hij eindelijk, het valentijnsmenu 2019 van restaurant Van Speijk. Genieten met elkaar na een strandwandeling of even uit drukte ontsnappen. Bij Van Speijk hebben we een romantisch menu samengesteld om heerlijk met elkaar te genieten op Valentijnsdag. Het valentijnsmenu van 32,50 is speciaal door onze chef bedacht om helemaal in de romantische sfeer te komen.

Valentijnsmenu 14-02-2019

voorgerecht:

lauwwarme kreeft, avocado crème, kerrie aïoli, aardappelsalade, appel

Tussengerecht:

Kabeljauw, gnocchi, limoen beurre blanc, dille crème

Hoofdgerecht:

Langzaam gegaarde kalfsentrecote, groene asperges, bearnaise

dessert:

Taartje van chocolade, frambozenmousse, gel van bramen, amarena yoghurtijs

 

High Tea of High Wine

Één van de specials bij van Speijk is een compleet verzorgde High Tea. Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse artige sandwiches en warme hapjes. Twee uur heerlijk genieten voor € 19,50 p.p.

Wij kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of drie glazen speciaalbier, hiervan zijn de kosten € 27,50 p.p. voor de High Wine en €23,50 p.p. voor een High Beer.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op.

In de regio Egmond