Pasen – de Paasspecial

Het voorjaar klopt alweer op de deur en wat is er nou gezelliger dan met Pasen fijn met elkaar te zijn onder het genot van heerlijk eten en drinken. Daarom heeft ook dit jaar Restaurant van Speijk weer een heerlijke Paasplatter! De paasplatter zal op eerste en tweede Paasdag als special buiten de gewone kaart om worden geserveerd. Bij de paasspecial worden verschillende warme en koude hapjes geserveerd die de lunch compleet maken. Denk hierbij aan een kopje soep, verschillende belegde sandwiches, een wrap en een panini Van Speijk. De kosten van de platter zijn €12.50 per persoon.

High Tea of High Wine

Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse hartige sandwiches en warme hapjes. Twee uur heerlijk genieten voor € 19,50 p.p.

We kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of drie glazen speciaalbier, hiervan zijn de kosten € 23,50 p.p.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op.

In de regio Egmond