Kerstmenu 2021

Helaas is het dit jaar voor een ieder weer geen kerst. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen onder betere omstandigheden. Wij houden vol en hopen op uw bezoek wanneer dit weer mag.

High Tea of High Wine

Wij serveren tijdelijk geen specials met betrekking tot High Beer, High Wine en High Tea. Wij gaan in het voorjaar 2022 weer brainstormen over een nieuwe vorm van de high beer/ tea/ wine. Excuses voor het ongemak. Heeft u nog een cadeaubon met daar op staan dat het om één van de High’s gaat? Dan gelieve telefonisch te reserveren en aan te geven dat u nog een bon heeft.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op. Van donderdag tot en met zondag kunnen wij helaas geen ruimte bieden aan grote groepen en hebben wij alleen a la carte. Als u meer informatie wilt hebben raden wij u aan telefonisch of via info@restaurantvanspeijk.nl contact op te nemen.

In de regio Egmond