Specials

Pasen

De gezellige paasdagen staan weer voor de deur en dit betekend natuurlijk paaseieren zoeken met elkaar. Komt u ook bij ons paaseieren zoeken? Tijdens de lunch hebben wij een mooie paasspecial voor u bedacht. Een heerlijk verzorgde paasplatter die alles heeft wat een paaslunch zou moeten hebben. Lekker kopje soep, verse paasbroodjes met zoet en hartig beleg en uiteraard serveren wij daar een glas verse jus ‘d Orange bij. Mocht u hier geïnteresseerd in zijn reserveer dan tijdig voor de lunch. De kosten voor een paasplatter zijn €19,50 per persoon. Mocht u zelf wel zin hebben in de paasspecial maar uw gezelschap niet? Dat is geen enkel probleem. Wij serveren ook a la carte deze dagen. Mocht u vragen hebben of willen reserveren dat kan gemakkelijk op deze pagina. Belt u liever dan kan dat op 0725071703

Moederdag

Moederdag, misschien wel de belangrijkste dag van het jaar staat ook weer voor de deur. Om je moeder te verrassen zorgen wij ook op 10 mei 2020 voor een mooie special, denk hierbij aan een lunchmenu en/of moederdag diner menu. Dit zal spoedig bedacht worden en op onze website verschijnen. Hou de website in de gaten.

High Tea of High Wine

Één van de specials bij van Speijk is een compleet verzorgde High Tea. Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse hartige sandwiches en warme hapjes. Twee uur heerlijk genieten voor € 19,50 p.p.

Wij kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of drie glazen speciaalbier, hiervan zijn de kosten € 27,50 p.p. voor de High Wine en €23,50 p.p. voor een High Beer.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op.

In de regio Egmond