Ons Kerst menu

Wilde zalm ingelegd met rode en gele bieten chutney en een marshmallow van wasabi

of

Carpaccio van hert met een balsamicostroop en eendenlever krullen

of

Portobello gevuld met wilde spinazie en gorgonzola

*****

Ravioli van pompoen, crème van doperwten en een kletskop van parmezaan

****

Gebakken snoekbaars filet met een mousseline van wortel, truffelaardappel en een saus van peterselie

of

Tournedos met een in bokbier gegaarde Iberico wang en een puree van aardpeer

of

Risotto met bospaddestoelen en truffel

***

Espresso ijstaartje met chocolade ijs en een hazelnoot crunch

of

Buitenlandse kazen van Daan

prijs 49,50 p.p.

****

Kerstbrunch 2018

Voor een heerlijke kerstbrunch ben u 1e en 2e kerstdag welkom van 12.00 tot 16.00 bij Van Speijk, buiten onze a la carte hebben wij de “kerstbrunch special” heerlijke warme en koude gerechten op een feestelijke manier geserveerd. Eerst een heerlijk glaasje verse jus d’orange en dan genieten van een soepje, een heerlijke mini kalfsburger met truffel mayonaise, een smakelijke wildragout en een mini van speijk panini, om vervolgens te genieten van een sandwich zalm, bolletje meergranen met kaas salade en een wrap met gegrilde kip en dit alles voor 19,50 p.p.

 

High Tea of High Wine

Voor een heerlijke en onvergetelijke middag hebben wij voor u een High Tea samengesteld. De High Tea bestaat uit onbeperkt thee met daarbij diverse zoetigheden zoals petit fours, minigebakjes, scones en macarons en diverse hartige sandwiches en warme hapjes. Twee uur heerlijk genieten voor € 19,50 p.p.

Wij kunnen natuurlijk ook een mooie High Wine of High Beer verzorgen, dan worden de zoetige hapjes vervangen door warme en koude hartige hapjes en krijgt u naast onbeperkt water ook drie heerlijke glazen wijn of drie glazen speciaalbier, hiervan zijn de kosten € 27,50 p.p. voor de High Wine en €23,50 p.p. voor een High Beer.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op.

In de regio Egmond