Vaderdag 2022

zondag 19 juni is het alweer vaderdag. Tijdens deze speciale dag voor iedere vader zullen wij buiten onze kaart een aantal specials serveren. Houdt er dus rekening mee dat er geen 3 of 4 gangen menu geserveerd wordt. Wilt u zeker van een mooie plek in ons restaurant zijn? Reserveer zo vroeg mogelijk voor dat het te laat is. Graag tot dan!

High Tea of High Wine

Wij serveren tijdelijk geen specials met betrekking tot High Beer, High Wine en High Tea. Wij gaan in het najaar 2022 weer brainstormen over een nieuwe vorm van de high beer/ tea/ wine. Excuses voor het ongemak. Heeft u nog een cadeaubon met daar op staan dat het om één van de High’s gaat? Dan gelieve telefonisch te reserveren en aan te geven dat u nog een bon heeft.

Lunch en diner

Wilt u heerlijk genieten van een diner of lunch met een groot gezelschap, dan hebben wij daar de juiste invulling voor, een eigen menukaart met diverse keuzes, speciaal voor u op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op. Van donderdag tot en met zondag kunnen wij helaas geen ruimte bieden aan grote groepen en hebben wij alleen a la carte. Als u meer informatie wilt hebben raden wij u aan telefonisch of via info@restaurantvanspeijk.nl contact op te nemen.

In de regio Egmond