Reserveren restaurant van Speijk

Wilt u zeker zijn van een plek in Restaurant Van Speijk reserveer dan tijdig. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Eerst nog even kijken wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze menukaartReserveert u voor dezelfde dag, neem dan óók even contact met ons op via de telefoon 072 5071703. Wij kunnen helaas niet altijd tijdig onze mail in de gaten houden i.v.m. drukte.

LET OP: op 31 december 2019 zullen wij onze deuren om 21:00 sluiten. Houdt hier rekening mee tijdens uw online reservering. Op 1 januari zullen wij om 10:00 weer voor u klaar te staan tijdens de beroemde nieuwjaarsduik! Wij danken u voor uw begrip.

Vanwege een verbouwing is tijdelijk de rolstoelopgang niet tot slecht bereikbaar. Gelieve bij de reservering melden of u met een rolstoel komt dan kunnen wij er voor zorgen dat u zonder hinder bij ons binnen kunt komen. Onze excuses voor het ongemak.

Anmerkung: am 31. Dezember 2019 schließen wir unsere Türen um 21 Uhr. Am 1. Januar sind wir wieder um 10:00 Uhr geöffnet. Vielen Dank für Ihr Verständnis

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

In de regio Egmond