Reserveren restaurant van Speijk

U kunt weer reserveren, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee maar we zijn wel genoodzaakt te werken volgens de protocollen van het RIVM.

Wij werken dus “voorlopig”met een tijdslot, U kunt reserveren van 16.30 – 19.30 of vanaf 19.30 – 23.00. als u “de vroege tijd” reserveert kan u dus aan tafel blijven tot uiterlijk 19.30. wij bedanken u voor uw begrip.

Wilt u zeker zijn van een plek in Restaurant Van Speijk reserveer dan tijdig. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Eerst nog even kijken wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze menukaartReserveert u voor dezelfde dag, neem dan óók even contact met ons op via de telefoon 072 5071703. Wij kunnen helaas niet altijd tijdig onze mail in de gaten houden i.v.m. drukte.

Vanwege een grote verbouwing aan ons pand is tijdelijk de rolstoelopgang niet tot slecht bereikbaar. Gelieve bij de reservering melden of u met een rolstoel komt dan kunnen wij er voor zorgen dat u zonder hinder bij ons binnen kunt komen. Onze excuses voor het ongemak.

 

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

In de regio Egmond