Culinair genieten met uitzicht op zee

Zand, zee en zon, bij restaurant Van Speijk in Egmond aan zee zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van een mooi diner of een heerlijke lunch. In onze prachtige serre en vanuit ons restaurant heeft u een geweldig uitzicht op de duinen en op de Noordzee. Vanaf ons terras, wat op de zonnige zuidwest kant ligt ontgaat u niets van wat er allemaal op het strand te beleven is.

Middelpunt van Egmond aan zee

Het hele jaar door is er van alles te doen. Wat dacht u van de Nieuwjaarsduik op 1 januari of het weekend van “de halve marathon”. Half januari de wandelmarathon en vanuit daar kruipen we weer langzaam naar de eerste terrasdagen. Tijdens de wintermaanden, van november tot maart, kunt u gratis parkeren. En in de zomer is Egmond prima te bereiken met het openbaar vervoer en natuurlijk op de fiets, want voor de fiets liefhebber is het hier een paradijs. Het strand, de duinen en het landschap van de gemeente Bergen bied een prachtige mogelijkheid om dit per fiets te verkennen.

Een stukje geschiedenis

In 2008 hebben wij het toenmalige “Lido” overgenomen en verbouwd tot een prima restaurant. In de opvolgende jaren is het gehele bedrijf verbouwd en vernieuwd, van de keuken tot de toiletten. Er is alles aan gedaan om Van Speijk een nieuwe jasje te geven. De laatste verbouwingen hebben in februari 2016 en maart 2017 plaatsgevonden. Met de aanbouw van een prachtige serre, een stijlvolle vervanging van het achterste gedeelte, een verplaatsing van onze bar en grondige vernieuwing van onze keuken. Hebben er toe geleidt dat er in kwaliteit meer ingewonnen is. Van Speijk is nu gemoderniseerd en biedt extra ruimte en betere faciliteiten.

De kracht van succes

De afgelopen jaren hebben wij mee gedaan aan diverse competities en niet zonder succes. Meer dan 6 jaar staat Van Speijk in de top 100 van beste terrassen van Nederland! In 2015 kwam het absolute hoogtepunt, wij zijn toen tot “het beste terras van Nederland” bekroond. Daarnaast staan wij in de koffie top 100 en hebben wij een vaste plaats in het “goed getapt” programma. Dit staat voor kwaliteit in de horeca. Van Speijk is een “star serve” bedrijf, een kwaliteit keurmerk van Heineken.

In de regio Egmond