Reserveren bij Van Speijk?

Wilt u zeker zijn van een plek in Restaurant Van Speijk reserveer dan tijdig. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Eerst nog even kijken wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze menukaartReserveert u voor dezelfde dag, neem dan óók even contact met ons op via de telefoon 072 5071703. Wij kunnen helaas niet altijd tijdig onze mail in de gaten houden.

Wij reserveren nooit voor het terras. Wij noteren uw reservering, zorgen dat er altijd een plaats voor u binnen is en mocht er een plek buiten vrij komen zorgen wij dat u de eerst volgende tafel van ons krijgt.

Zo kunt u ons bereiken

U vindt ons naast de hoofd afgang van het strand van Egmond aan zee aan de voet van de vuurtoren Van Speijk. Met een grote parkeerplaats naast ons restaurant is er altijd wel een plaatsje vrij, ook met het openbaar vervoer bent u zo op het mooiste stukje van de Noordzeekust, wilt u via de route planner, klik dan op de onderstaande afbeelding voor Google Maps.

U kunt weer reserveren, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee maar we zijn wel genoodzaakt te werken volgens de protocollen van het RIVM.

 

072 507 17 03
Westeinde 1, 1931 AB Egmond aan Zee

Dagelijks vanaf 12 uur geopend!

Volg ons op facebook
KvK-nummer37078631
BTW-nummerBTW-NL.806589905B01

Stel uw vraag

Restaurant van Speijk
Westeinde 1
1931 AB Egmond aan Zee

Route plannen op Google Maps