Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We nemen z.s.m. contact met u op! (dit is nog geen bevestiging)

Reserveert u voor dezelfde dag? Vragen wij u vriendelijk om ook telefonisch contact op te nemen. Bij drukte zijn wij niet in de gelegenheid om alle mails tijdig door te voeren.

U kunt weer reserveren! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar zijn wij wel genoodzaakt te werken volgens de protocollen van het RIVM.

Wij zullen per tijdslot een aantal reserveringen per keer aannemen, dit kan betekenen dat de door u gewenste tijd niet meer mogelijk is. Wij zullen u dan vragen of u bijvoorbeeld een half uurtje eerder of later kan en wil komen. 

Wilt u zeker zijn van een plek in Restaurant Van Speijk reserveer dan tijdig. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Eerst nog even kijken wat wij u te bieden hebben? Bekijk dan onze menukaartReserveert u voor dezelfde dag, neem dan óók even contact met ons op via de telefoon 072 5071703. Wij kunnen helaas niet altijd tijdig onze mail in de gaten houden.

Wij reserveren nooit voor het terras. Wij noteren uw reservering, zorgen dat er altijd een plaats voor u binnen is en mocht er een plek buiten vrij komen zorgen wij dat u de eerst volgende tafel van ons krijgt.

In de regio Egmond