Ontdek ons menu

Onze menukaart veranderd met de seizoenen mee, mooie wildproducten in de herfst en heerlijke asperges in het voorjaar. Oktober is met uitstek de “wildmaand”, dagelijks een nieuw wildgerecht en altijd enkele wild producten op onze kaart, smullen maar. Geregeld doen wij mee met de speciale dagen die jaarlijks weer terugkomen zoals pasen, kerst, moederdag en vaderdag etc. Wij proberen hier ook op in te spelen doormiddel van een special menu, gerecht of iets wat die dag leuker kan maken als u een hapje komt eten.

Kerstmenu 2022

wij zijn op dit moment druk bezig met het invullen van ons jaarlijks terugkerende kerstmenu. Vanwege de verwachte aangescherpte maatregelen hebben wij het bekend maken van ons kerstmenu nog even uitgesteld.

High Beer / Wine of Tea

Op dit moment hebben wij helaas nog geen High wine/ beer/ tea’s. Nadere info volgt snel. Gedurende het hele jaar bent u van harte welkom voor een high beer / wine of tea. Wij geven aan alle drie onze eigen van speijk gevoel mee en hopen u de lekkerste gerechten en mooiste wijnen en bieren te kunnen laten proeven. High beer / High wine / High tea