Ontdek ons menu

Onze menukaart veranderd met de seizoenen mee, mooie wildproducten in de herfst en heerlijke asperges in het voorjaar. Oktober is met uitstek de “wildmaand”, dagelijks een nieuw wildgerecht en altijd enkele wild producten op onze kaart, smullen maar. Geregeld doen wij mee met de speciale dagen die jaarlijks weer terugkomen zoals pasen, kerst, moederdag en vaderdag etc. Wij proberen hier ook op in te spelen doormiddel van een special menu, gerecht of iets wat die dag leuker kan maken als u een hapje komt eten.

Kerstmenu

Geachte gast, In deze heel vervelende periode van onzekerheid zitten wij achter de schermen niet stil. Wij zullen hoe dan ook een kerstmenu voor u klaar maken. Hopelijk kunnen wij u serveren in ons restaurant, mocht dit niet lukken zullen wij een kerstmenu op maat maken om deze bij u te kunnen bezorgen en u kunt deze dan natuurlijk ook afhalen. Om positief te blijven gaan wij er even van uit dat u gezellig en veilig bij ons kunt aanschuiven voor het kerstdiner. Het menu dat hieronder staat is ook gericht op het dineren bij ons in het restaurant en is nog niet het menu dat eventueel bezorgd kan worden. Naast het menu is er ook de mogelijkheid om a la carte te dineren. Elk nadeel heeft zijn voordeel, wij zullen weer open gaan met een vernieuwde menukaart die mooi aansluit op de ‘winterperiode’ die voor

Kerst 2020

geachte gasten, helaas zal kerst dit jaar niet de kerst zijn die wij het liefst hebben. Door de aanhoudende Corona maatregelen zijn wij in afwachting of wij überhaupt wel open kunnen, een gegeven wat totaal onzeker is. Wij hadden eind oktober goede hoop dat dit wel het geval had geweest. Helaas zakt de moet ons al in de schoenen. Wij hebben intern besloten om daarom geen afhaal en bezorging te gaan doen. Onze excuses hier voor.

Mochten wij toch open kunnen, iets dat wij heel erg hopen, dan zullen wij niet werken met een kerstmenu zoals u dat van ons gewend bent. Wij gaan met specialiteiten bij de kaart om werken om zo toch een groot en divers kerst aanbod te hebben. Hiermee zullen wij dan uiteraard zorgen dat wanneer wij open mogen het nog steeds een mooie culinaire avond word waarin wij onze kunsten weer aan u mogen vertonen.

Hopende u hiermee een stukje duidelijkheid te hebben kunnen geven. En wij hopen u uiteraard met Kerst te mogen ontvangen.

High Beer / Wine of Tea

Gedurende het hele jaar bent u van harte welkom voor een high beer / wine of tea. Wij geven aan alle drie onze eigen van speijk gevoel mee en hopen u de lekkerste gerechten en mooiste wijnen en bieren te kunnen laten proeven. High beer / High wine / High tea